KunstNabij – Expositie Ronald van Rikxoort

Met veel plezier nodigen we je uit voor een bezoek aan de expositie van Maritiem kunstenaar Ronald van Rikxoort in Galerie van Dam. Woensdag 13 september 2023 om 14.00 uur zal Ronald van Rikxoort zelf aanwezig zijn om uitleg te geven. Ook is het mogelijke een visuele voorstelling van zijn werken op een scherm te bekijken.

Dit is de eerste activiteit in het kader van ons nieuwe format KunstNabij.

Ronald van Rikxoort exposeert met zeewaardige schilderijen. Hij is verknocht aan Rotterdam en de Rotterdamse haven, waar hij gewapend met camera, schetsboek en potloden over de kades loopt of vaart door de haven. Het levert ter plekke sfeervolle en dynamische tekeningen op en thuis in zijn atelier in Landgraaf geschilderde aquarellen. Zijn werk is overal ter wereld terug te vinden.

Na afloop (ongeveer 15:00 uur) is er een nazit met koffie/thee en Limburgse vlaai aan de grote tafel in de boekhandel. 

Galerie van Dam bevindt in zich Boekhandel Van der Velden van Dam aan de Promenade 153 in Heerlen. De expositieruimte is goed te bereiken via de trap, of per lift voor wie slecht ter been is

TITEL KunstNabij – Expositie Ronald van Rikxoort

TYPE ACTIVITEIT Expositie in Galerie van Dam

DATUM/ TIJDSTIP 13 september 2023 – 14.00 uur

KOSTEN leden € 3,50 / niet-leden € 5,00

INSCHRIJVEN t/m 8 september 2023 via secretaris@vriendenvanschunck.nl
(Leden hebben voorrang, Aanmelding gaat in volgorde van ontvangst van bovengenoemde bijdrage op Rekening NL31SNSB0924282142 t.n.v. Vrienden van Schunck o.v.v. KunstNabij 13 september).

DEELNEMERS maximaal 20 personen

GEORGANISEERD DOOR Carina Soons & Marjo Smeding
in samenwerking met Monique van den Kerkhof van Boekhandel Van der Velden van Dam en Galerie van Dam