Lezing Twan Hermans x De Vrienden van SCHUNCK

Samen met SCHUNCK Architecture & Urbanism organiseren de Vrienden van SCHUNCK een lezing door architect Twan Hermans. Op woensdag 13 december zal hij een lezing geven over zijn kabinetpresentatie. Deze presentatie is tot 16 januari op de +1 van SCHUNCK Glaspaleis te zien. 

Twan Hermans kreeg in 2021 een eervolle vermelding bij de Euregionale Architectuur Prijs. In zijn tentoonstelling bij SCHUNCK toont hij enkele projecten waaraan hij de afgelopen zes jaar heeft gewerkt, zowel bij Architecten aan de Maas als op de Academie van Bouwkunst in Maastricht. Denk aan erfgoed uit de Romeinse tijd, de Middeleeuwen en de mijntijd. Sommige van deze projecten zijn momenteel in uitvoering, andere zijn inspirerende studies, of wellicht gewoon Dreaming Out Loud.

De lezing begint om 18:00 uur in het Auditorium (+5) van het Glaspaleis, te Bongerd 18 in Heerlen. Inloop is vanaf 17:30 uur. 

De lezing is gratis, we vragen je wel om je even aan te melden via https://schunck.nl/museum/architectuur/agenda/lezing-twan-x-vrienden-van-schunck

TITEL  Lezing Twan Hermans x De Vrienden van SCHUNCK

TYPE ACTIVITEIT lezing / tentoonstelling

DATUM/ TIJDSTIP 13 december 2023  18.00 uur 

LOCATIE Glaspaleis, Auditorium (+5), Bongerd 18 in Heerlen. 

INLOOP vanaf 17:30 uur. 

KOSTEN gratis

INSCHRIJVEN kaarten bestellen via SCHUNCK 

DEELNEMERS 100

GEORGANISEERD DOOR Vrienden van SCHUNCK in samenwerking met SCHUNCK Architecture & Urbanism